Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Stilul masculin invadează moda pentru femei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Stilul masculin a devenit o tendinţă care trebuie luată în considerare. Hainele feminine cu croială masculină sunt piese de rezistenţă în colecţiile oricărui designer.

Stilul vestimentar masculin este modern şi constant. O doamnă care are curajul să adopte acest stil este, înainte de toate, o persoană senzuală, care nu îşi respinge propria feminitate. O astfel de doamnă sau domnişoară adoră să se îmbrace în hainele iubitului său pentru a-şi spori farmecul, iar stilul masculin este, în acelaşi timp, şi o cochetare cu stilul retro, pe care femeia îl explorează cu îndrăzneală.

 

 

Variante.

Pentru a adopta acest stil, puteţi integra în ţinuta dumneavoastră de zi articole vestimentare specifice bărbaţilor, ca, de exemplu, tricoul XXL, vesta, cravata sau pantalonul. Pentru ocazii speciale, puteţi opta pentru costumul tip smoking, devenit deja o piesă de referinţă. În plus, există o serie de accesorii de inspiraţie masculină pe care specialiştii în modă le promovează. Jucaţi-vă cu contrastele! Puteţi contrabalansa duritatea unor haine masculine purtând accesorii foarte feminine.

De exemplu, dacă alegeţi un maiou bărbătesc, asortaţi acest obiect vestimentar cu o fustiţă gogoşar, un colier lung, o poşetă cu paiete sau, pur şi simplu, cu o pereche de pantofi eleganţi, cu toc înalt. De obicei, doamnele care adoptă un stil vestimentar masculin optează pentru coafuri ultrafeminine şi afişează un machiaj discret şi natural, care să nu le înăsprească trăsăturile.

 

Vesta, cel mai bun „transfer”.

Există o mulţime de obiecte vestimentare din dulapul unui bărbat ce pot fi „transferate” cu succes în garderoba unei femei. Pantalonii, cămăşile, cravatele, maiourile, toate acestea pot deveni elemente-cheie ale unei ţinute de inspiraţie masculină. Dintre acestea, vesta este poate cel mai versatil accesoriu, putând reprezenta piesa centrală a diverselor ţinute aparţinând unor stiluri diferite. Nu vă lăsaţi convinse de ideea preconcepută că o vestă bărbătească purtată de o femeie ar crea o imagine prea masculină. Dimpotrivă, vesta se adaptează foarte bine stilurilor feminine şi aduce un element de noutate ce vă poate defini look-ul.

Femeile senzuale şi sexy pot purta vesta chiar pe post de bluză, lăsată deschisă la câţiva nasturi. De asemenea, puteţi purta vesta deschisă complet, deasupra unei cămăşi cu jabou, asociată cu o fustă şi cu pantofi de lac, sau, ca o alternativă, aceeaşi combinaţie de vestă cu cămaşă poate fi asortată cu o fustă midi, purtată cu botine.

 

 

Sugestii.

Doamnele care au o alură sportivă sau o siluetă androgină pot purta o vestă bărbătească mai largă şi o pereche de pantaloni largi. Pentru doamnele şi domnişoarele care preferă stilul rock, cea mai bună alegere este să poarte vesta bărbătească peste un tricou sau maiou larg, împreună cu o pereche de jeanşi pană, accesorizaţi în acelaşi stil rock. Pentru o ieşire în oraş, puteţi înlocui tricoul cu o cămaşă cambrată, albă, şi întregiţi ţinuta cu pantofi cu toc foarte înalt.

Chiar dacă sunteţi adepta stilului clasic, îndrăzniţi să îmbrăcaţi vesta de inspiraţie bărbătească: vă va pune în valoare toate ţinutele elegante şi vă va permite să vă jucaţi cu contrastele şi să obţineţi o imagine rafinată şi originală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stilul masculin invadează moda pentru femei.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Stilul masculin invadează moda pentru femei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei